-
April 15th, 2026, 05:43 PM
Senior Hostboard Member
Hansı daha sürətlidir – sayt yoxsa tətbiq?
Salam. Mən sayt üzərindən oynayıram, amma bəzən yavaş açılır. Maraqlıdır, tətbiq daha sürətli işləyirmi? Kim müqayisə edib real fərqi deyə bilər?
-
April 15th, 2026, 06:24 PM
Senior Hostboard Member
Re: Hansı daha sürətlidir – sayt yoxsa tətbiq?
Məncə fərq var. Sayt brauzerdən asılıdır, amma tətbiq birbaşa sistemlə işləyir. Ona görə də daha stabil ola bilər. Amma cihazın gücü də rol oynayır.
-
April 15th, 2026, 07:20 PM
Senior Hostboard Member
Mən hər ikisini istifadə etmişəm və fərqi hiss etmişəm. Sayt bəzən gec açılır, amma tətbiq daha sürətlidir. Bir dəfə 1xbet mobil tətbiq ilə bağlı məlumatlara baxıb yüklədim və test etdim. Oyunlar daha tez açılır, keçidlər gecikmir və ümumi performans daha yaxşıdır. Xüsusilə canlı mərclərdə bu fərq çox hiss olunur. Ona görə tətbiq daha üstün görünür.
-
April 24th, 2026, 06:37 AM
Junior Hostboard Member
Saytla tətbiq arasında fərq məncə sadəcə texniki məsələ deyil, oyunun ritmini dəyişən detalıdır; bir ara mən də brauzerdən girirdim, xüsusən pik saatlarda donmalar əsəbi pozurdu, sonra maraq üçün Pinko az yoxladım və tətbiqdə keçidlərin daha axıcı olduğunu hiss etdim, slotlar daha tez açılırdı, live masalarda da reaksiyalar sanki daha diri idi. Ən maraqlısı odur ki, bunu ilk böyük bonus raunduma girəndə anladım, saniyələr önəmli olurmuş. Saytda bəzən cache dolur, brauzer fon prosesləri sürəti yeyir, tətbiqdə bu yük az hiss olunur. Mən özüm uzun sessiyalarda tətbiqə keçirəm, qısa yoxlamalar üçün sayt saxlayıram. Amma tək sürət deyil, interfeys əl altında olanda qərarlar da daha iti gəlir, bunu az adam danışır. Kiçik məsləhətim: eyni internetlə hər ikisini eyni oyunda test et, fərqi dərhal tutacaqsan. Mənə görə mobil tətbiq oyunun tempini daha canlı saxlayır, xüsusən seri spin sevənlər üçün bu xırda yox, hiss olunan üstünlükdür.
Tags for this Thread